100 000 000 %
Realityshow vanteille ja rummuille
– Kilpailu huomiosta –
Recover Laboratoryn 100 000 000 % on kuvataiteilijan tuomaroima kahden esiintyjän reality-show, joka on imenyt inspiraatiota muun muassa tosi-teeveestä. Lavalla kilpaillaan huomiosta ja annetaan todellakin sata miljoonaa prosenttia. Kilpailijoiden välineinä tässä absurdissa, taidenäyttelyn henkisessä kilpailussa toimivat rummut ja vanteet.
Teoksessa katsojalle näytetään tarkka kokoelma vauhtia, kiusaantuneisuutta, todellista surrealismia, kauneutta, tylsiä juttuja, tukea, sekä meditatiivisia ja hirvittäviä tilanteita lavan täydeltä. Kaaoksen, palkitsevuuden ja ärräpäiden seassa kuvataiteilija näkee kauneuden prosessissa, eikä niinkään lopputulemassa. Hän pistää esiintyjät kisaamaan toisiaan vastaan, ottaen välillä mukaan impulssia katsojilta.
Tule todistamaan mitä tapahtuu reality-showssa, joka syntyy livenä hetkessä yleisön silmien edessä. Jokainen esitys on oma jaksonsa. Jokainen esityskausi oma tuontatokautensa. Tule äänestämään tämän illan voittaja!
Ensi-ilta Cirkolla 2021, liput pian myynnissä!
Esityksen kesto 60 min. Suositusikäraja +15 vuotta. Esityksessä ei pyydellä anteeksi, se ei ole interaktiivinen ja siinä istutaan aivan tavallisilla teatteripenkeillä aivan tavallisessa teatterisalissa.
Tekniset tiedot
Kesto 60 minuuttia
Välineet Tuomme akustiset ja elektroniset rummut, perkussiot, pyöreät ja spiraalin muotoiset vanteet, kiven, muovituolit, metallivanteet, kontaktimikin ja tositeevee-videot.
Ääni & Video Laadukas PA vaaditaan; äänenlaadun on oltava kirkas ja puhdas. Yksi hyvälaatuinen videoprojektori HDMI-sisäänmenolla vaaditaan.
Yleisö Etukatsomo. Ei interaktiivinen. Suunnattu yli 15-vuotiaille, mutta sopii kaiken ikäisille.
Esityspaikka Black box. Vähintään 6 x 6 m leveä ja 3 m korkea. Kova, tasainen, puhdas ja kuiva lattia.
Valmistelut 2 tuntia, 1 tunti purkuun.
Other Lämmittelytila, backstage.
Lisätiedot ja tiedustelut esityksestä hello@recoverlaboratory.com
Teosta on tukenut Taiteen edistämiskeskus, Helsingin kaupunki, Cirko - Uuden sirkuksen keskus, sekä Cirkör LAB.