TULOSSA 2021:
100 000 000 %
Realityshow hulavanteille ja rummuille
Recover Laboratoryn uusi lavashow 100 000 000 % rantautuu Cirkolle ensi-iltaansa kesällä 2021! Kyseessä on tosi-tv:stä ammentava kahden esiintyjän esitys rummuille ja hulavanteille, jonka on ohjannut kuvataiteilija. Tässä showssa annetaan todellakin sata miljoonaa prosenttia.
Kuvataiteilija Sofi Häkkinen, sirkustaiteilija Miradonna Sirkka ja muusikko Aleksi Kinnunen ovat laittaneet kasaan shown, joka muistuttaa taidenäyttelyä - mutta kestollista ja lavalla tapahtuvaa. Ensin saat silmiesi eteen yhden teoksen, sitten toisen ja komannen ja niin edespäin. Esitys on sidottu tuttuun tositeeveeformaattiin, ja sitä rytmittää haastattelut ja tehtävät. Mitä tahansa voi kuitenkin aina tapahtua hetkenä minä hyvänsä, aivan kuten livelähetyksessäkin. Lisäksi katsojat pääsevät osallistumaan esityksen kulkuun jos haluavat – paikan päällä näet miten se tapahtuu!
Työryhmä halusi tuoda lavalle hauskimmat ja oudoimmat ajatuksensa. Sellaiset jännät jutut, jotka saavat heidät nauramaan. Teoksessa mennään myös esiintyjiin usein yhdistetyn glamourin taa. Heidät näytetään sellaisena, kuin he oikeasti ovat: todellisina ja hieman räkäisinä. Kyllä he parhaansa yrittävät mutta the struggle is real.


100 000 000 %:ssa yhdistyy niin perinteiset rummut, uusi elektroninen rumputeknologia, muotoaan muuttavat kiemuraiset vanteet, kuin yksi tosi outo kivikin. Luvassa on hikistä liikettä, ihanan rumaa tositeevee-tyylistä videotaidetta ja vankkaa osaamista kontaktin ja ihmisenä olemisen kuvaamisesta.
Tule todistamaan mitä tapahtuu reality showssa, joka syntyy livenä hetkessä yleisön silmien edessä.


Esityksen kesto 60 min. Suositusikäraja +15 vuotta. Esityksessä ei pyydellä anteeksi, se ei ole interaktiivinen ja siinä istutaan aivan tavallisilla teatteripenkeillä aivan tavallisessa teatterisalissa.
Tekniset tiedot
Kesto 60 minuuttia
Välineet Tuomme akustiset ja elektroniset rummut, perkussiot, pyöreät ja spiraalin muotoiset vanteet, kiven, muovituolit, metallivanteet, kontaktimikin ja tositeevee-videot.
Ääni & Video Laadukas PA vaaditaan; äänenlaadun on oltava kirkas ja puhdas. Yksi hyvälaatuinen videoprojektori HDMI-sisäänmenolla vaaditaan.
Yleisö Etukatsomo. Ei interaktiivinen. Suunnattu yli 15-vuotiaille, mutta sopii kaiken ikäisille.
Esityspaikka Black box. Vähintään 6 x 6 m leveä ja 3 m korkea. Kova, tasainen, puhdas ja kuiva lattia.
Valmistelut 2 tuntia, 1 tunti purkuun.
Other Lämmittelytila, backstage.
Lisätiedot ja tiedustelut esityksestä hello@recoverlaboratory.com
Teosta on tukenut Taiteen edistämiskeskus, Helsingin kaupunki, Cirko - Uuden sirkuksen keskus, sekä Cirkör LAB.