TULOSSA 2020:
100 000 000 %
Realityshow hulavanteille ja rummuille
Recover Laboratoryn uusi lavashow 100 000 000 % rantautuu Cirkolle ensi-iltaansa kesäkuussa 2020! Kyseessä on tosi-teeveestä inspiroitunut kahden esiintyjän reality show rummuille ja hulavanteille, jonka on ohjannut kuvataiteilija. Tässä showssa annetaan todellakin sata miljoonaa prosenttia.

Siirry ohjelmistotietoihin ja varaa liput täältä!
Kuvataiteilija Sofi Häkkinen, sirkustaiteilija Miradonna Sirkka ja muusikko Aleksi Kinnunen ovat laittaneet kasaan shown, joka muistuttaa taidenäyttelyä - mutta kestollista ja lavalla tapahtuvaa. Ensin saat silmiesi eteen yhden teoksen, sitten toisen ja komannen ja niin edespäin. Esitys on sidottu tuttuun tositeeveeformaattiin, ja sitä rytmittää haastattelut ja tehtävät. Mitä tahansa voi kuitenkin aina tapahtua hetkenä minä hyvänsä, aivan kuten livelähetyksessäkin.
Työryhmä halusi tuoda lavalle hauskimmat ja oudoimmat ajatuksensa. Sellaiset jännät jutut, jotka saavat heidät nauramaan. Teoksessa mennään myös esiintyjiin usein yhdistetyn glamourin taa. Heidät näytetään sellaisena, kuin he oikeasti ovat: todellisina ja hieman räkäisinä. Kyllä he parhaansa yrittävät mutta the struggle is real.
Lavalla on duo, joka tukee toistaan välilleen kehittämänsä järkkymättömän kontaktin turvin. Samaan aikaan he kuitenkin kiusaavat toisiaan lapsen elkein, saattavat unohtaa mitä pitikään tehdä seurravaksi ja raivostuvat siitä pikkumaisesti syyttäen tietysti toisiaan. Tämä taiteen ja esityksen tekoon liittyvä kahina on totta. Samoin hiki ja punaiset, hengästyneet naamat. Performanssi on kuin huippu-urheilua: mahdottoman rankkaa, mutta kyllä lopussa kiitos seisoo.
Kuvataiteilija-ohjaaja on jo pitkän aikaa vakoillut sirkustaiteilijan ja muusikon treenaamista ja esiintymistä kolmikon muissa yhteisissä teoksissa. Kaaoksen, palkitsevuuden ja ärräpäiden seassa kuvataiteilija näkee kauneuden prosessissa, eikä niinkään lopputulemassa. Hän kokoaa myös teoksen visuaalisen puolen lavasteista videoihin, ja siirtää musiikin, liikkeen ja sirkuksen kuvataiteen tarjoaman vapauteen. Yhdessä tämä kolmikko näyttää katsojalleen tarkan kokoelman vauhtia, kiusaantuneisuutta, tietynlaista äärimmäisyyttä, kauneutta, tylsiä juttuja, tukea, sekä meditatiivisia ja hirvittäviä tilanteita lavan täydeltä. Koska työryhmä on hyvin tiukasti yhteen hitsautunut, tästä show on löytänyt parhaan ja kamalimman muotonsa.
Teoksen taustalla vaikuttaa myös mahtava tuottaja Inna Huttunen, joka saa nerokkaalla stylellä selvää taiteilijoiden kaoottisen leväperäisestä työskentelytavasta, ja lisää teoksiin elintärkeän elämystuotannosta ammentavan hienosäädön. Jos tämä show kiinnostaa sinua, ota yhteys Innaan!

Tule todistamaan mitä tapahtuu reality showssa, joka syntyy livenä hetkessä yleisön silmien edessä.

ESITYKSET
TI 9.6. klo 23:59
KE 10.6. klo 23:59
TO 11.6. klo 23:59
PE 12.6. klo 23:59
LA 13.6. klo 23:59
SU 14.6. klo 23:59
TI 16.6. klo 23:59
KE 17.6. klo 23:59
Esityksen kesto 60 min. Liput 30 / 18 €. Suositusikäraja +15 vuotta. Esityksessä ei pyydellä anteeksi, se ei ole interaktiivinen ja siinä istutaan aivan tavallisilla teatteripenkeillä aivan tavallisessa teatterisalissa.
OSTA LIPUT TÄÄLTÄ!
Lisätiedot ja tiedustelut esityksestä hello@recoverlaboratory.com
Teosta on tukenut Taiteen edistämiskeskus, Helsingin kaupunki, Cirko - Uuden sirkuksen keskus, sekä Cirkör LAB.