Share:
ONE NIGHT ONLY
Tapahtumien kickstarter // Immersiivinen taidelabyrintti
Saavut juhliin. Outo olento odottaa sinua ovella ja kutsuu sinut sisään. Ripustat takkisi narikkaan, ja lempeä olento avaa oven labyrinttiin. Astut hämärään tilaan, joka on täynnä jännittäviä ja kiehtovia taideteoksia, musiikkia, valoja. Kenet kohtaat kulman takana seuraavaksi? Lopulta löydät tiesi ulos ihmeellisestä sokkelosta juhliin, jonne ihmiset hiljalleen kokoontuvat.
Riko jää jännittävällä tavalla. Aloita tapahtumasi unohtumattomalla ja ajatuksia herättävällä labyrintillä, joka on täynnä taidetta, musiikkia ja sirkusta!
Muunnamme juhlapaikkasi sisäänkäynnin mystiseksi labyrintiksi, jonka suulla vieraita odottaa utelias, jännittävä hahmo. Jokainen vieras astuu sisään yksin, 1–3 eri sisäänkäynnistä, ja he voivat kulkea labyrinttimäisen reitin läpi joko yksin tai yhdessä. Matkan varrelle on ripoteltu kiehtovaa taidetta, upeita esityksiä ja jännittäviä kohtaamisia. Video, valo, ääni ja lavasteet luovat absurdin surrealistisen matkan, joka kestää vieraan vauhdista riippuen noin 15 minuuttia. Vieraiden kutsuissa voi olla porrastetut saapumisajat, tai ennen labyrinttia voi olla pieni lämpiö, jossa odottaa vuoroaan.
Rakennamme labyrintin juhlatilasi aulaan, ovelle, portaikkoon; lähes mikä tahansa tila onnistuu. Lämpiön muunnamme myös immersiiviseksi taide-elämykseksi, jossa vieraat voivat siemailla juomiaan ennen matkalle lähtöä.
Tämä kokemus tuo vieraasi yhteen jaetun, ja samalla yksilöllisen, kokemuksen kautta. Alkulabyrintti takaa tapahtumaasi kukkivat keskustelunaloitukset ja kuplivan ilmapiirin!
Haluatko sisällyttää teokseen brändivärejänne, teemoja tai muita erityispiirteitä? Ota yhteyttä, niin keskustellaan vaihtoehdoista ja mahdollisuuksista! One Night Only on sinun tapahtumasi lähtölaukaus, joten tehdään siitä sinun näköisesi Recover Laboratoryn ainutlaatuisella tunnelmalla höystettynä.
Technical info
Esiintyjät Produktiosta riippuen
Kesto Kustomoitavissa. Kävijöiden sisäänkäynti 30 sekunnin välein (tai hitaammin, mikäli toivottua); esityksen kesto 5-20 minuuttia per henkilö. Tapahtuman kokonaiskesto on muokattavissa henkilömäärän ja toiveittesi mukaan.
Tarpeisto Sirkusvälineistö, video, ääni, veistos; riippuen tapahtumasta ja tilasta.
Tekniset vaatimukset Sähkö. Mukaudumme tilan mahdollisuuksiin.
Yleisö kapasiteetti n. 120 henkilöä tunnissa
Sijainti Sisä- tai ulkotila. Millainen tahansa. Eteinen, aula, rappukäytävä – miltei mikä vain tila toimii
Lattia Millainen tahansa
Valmistelut Riippuu tilasta. Kahdesta tunnista kahteen viikkoon, tai pidempään.
Muuta Ota meihin yhteyttä, suunnitellaan!