ILTAKÄVELY
COVID-19 & FAQ
Koska olemme pieni toimija, meidän on mahdollista mukautua nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Tämän vuoksi koemme velvollisuudeksemme tuoda taidetta myös tähän hetkeen – taide ei ole luksustuote, jota on tarjolla vai silloin, kuin asiat ovat hyvin. Sillä on tärkeä merkitys yhteiskunnassa, ja sen on etsittävä keinoja toimintaan kriisitilanteesta huolimatta. Vastuullisuus ja turvallisuus on meille tärkeää. Tutustu Iltakävely-teokseen täällä Tältä sivulta löydät teoksen COVID-19-pandemiaan liittyvät ohjeistukset sekä muita vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.
Miten teoksessa on huolehdittu siitä, että lähikontakteja ei synny?
Teoksessa katsoja kävelee yksin karttaan merkityn reitin, kohdaten sen varrella pieniä esityksiä kaupunkitilassa. Teos on suunniteltu ja toteutetaan sosiaalista välimatkaa kunnioittaen ja ilman minkäänlaisia lähikontakteja. Esiintyjien lähelle ei pääse, vaan heidät kohdataan sallitun matkan päästä, eikä lähikontaktin syntyminen ole mahdollista. Tässä teoksessa kontakti tapahtuu puheen, katseen, kehon liikkeiden ja viestintävälineiden avulla.
Miten minä huolehdin vastuullisuudesta osallistujana?
Älä tule esitykseen jos sinulla on tai on juuri ollut flunssaoireita. Älä tule esitykseen jos taloudessasi jollain on tai on juuri ollut flunssaoireita.
Älä kosketa teoksia, ja pidä sekä esiintyjiin että toisiin ihmisiin vähintään kahden metrin turvaväli ja vältä väkijoukkoja. Muista oikea käsienpesutekniikka ja käytä hanskoja koko esityksen ajan. Muista oikea yskimis- ja aivastamistekniikka: kyynärtaipeeseen - EI käsiin tai toisia ihmisiä kohti.
Noudata THL:n ohjeita infektioiden ehkäisy- ja toimenpideohjeita, jotka löydät täältä
Onko teos esteetön?
Esitys tapahtuu julkisessa tilassa, ja siinä kuljetaan jalkakäytävillä. Olethan yhteydessä sinulla on esteettömyyteen liittyviä kysymyksiä, niin autamme parhaamme mukaan!
Miten kannattaa pukeutua? Onko narikkaa? Entä WC?
Teos tapahtuu ulkona kaupunkitilassa. Teoksessa ei ole vaatesäilytystä tai WC:tä. Varustaudu kuin olisit lähdössä iltakävelylle.
Mitä saan tehdä? Tarvitseeko minun osallistua kohtauksiin?
Kulje reittiä noudattaen saamiasi ohjeita ja noudata varovaisuutta kaupunkitilassa. Sinun ei tarvitse osallistua kohtauksiin, mutta voit kommunikoida joidenkin esiintyjien kanssa halutessasi. Älä koske teoksiin tai kaupunkitilan elementteihin minimoidaksesi infektioriskin.
Voinko juoda muutaman cocktailin ennen esitystä?
Emme voi päästää selvästi päihtyneitä osallistujia esitykseen heidän oman turvallisuutensa, sekä yleisen turvallisuuden takaamiseksi.
Kuka vastaa esityksen turvallisuudesta?
Esityksen turvallisuuden vastuullinen tuottaja on Recover Laboratory Ry. Jokainen osallistuja sitoutuu noudattamaan ohjeita sekä toimimaan vastuullisesti kaupunkitilassa.
Kerrotte, että esitykseen osallistutaan yksin. Näenkö matkalla muita ihmisiä, voinko osallistua ystävän kanssa? Mitä jos eksyn?
Recover Laboratoryn esityksissä sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus ja lupa kokea taide rauhassa ja yksin. Esitys tapahtuu kaupunkitilassa, ja kohtaat muita kaupungin kulkijoita matkallasi. Noudata annettuja ohjeita. Tähän esitykseen ei voi osallistua ystävän kanssa, jotta vältämme lähikontaktit. Jos tämä tilanne muuttuu, tiedotamme siitä. Reitti on merkitty karttaan ja saat esitykseen tullessasi puhelinnumeron, johon voit olla tarvittaessa yhteydessä esityksen aikana. Pidämme huolta sinusta.
Mikäli sinulla herää lisäkysymyksiä, ota yhteyttä hello@recoverlaboratory.com.