Share:
TEOKSET
Täältä löydät kaikki esitykset ja taide-elämykset, joita esitämme tällä hetkellä, ja jotka ovat tilattavissa. Klikkaa otsikkoa siirtyäkseksi tuotannon sivulle. Valikoimastamme löytyy jokavuotisen, immersiivisen suurtuotantomme (labyrintin) lisäksi muun muassa esityksiä perinteisempiin esitystiloihin, ihmeellisiä taidemaailmoja lapsille ja kustomoituja tilaustöitä tapahtumiin.
LABYRINTTI
Recover Laboratoryn ydin ja pääteoksemme on lähes vuosittain toteutettava monitaiteinen labyrintti, joka syntyy nykytaiteen ja nykysirkuksen kuohuvassa yhteentörmäyksessä. Paikkasidonnainen teos syntyy aina uudelleen, usein maan alle. Teos on suunniteltu vetämään kokijan ajatukset syvään tiedostamattomaan, kaikkien mahdollisten ja mahdottomien ulottuvuuksien rajapinnalle. Se on henkilökohtainen kokemus, johon jokainen osallistuja voi uppoutua haluamallaan tasolla. Absurdi surrealismi leijuu teoksen yllä.
Tällä hetkellä emme esitä labyrinttiä, mutta se on toteutettavissa koska vain uuteen tilaan. Voit tutustua aiempiin labyrintteihimme Past productions -sivulla.
RECOVER LABORATORY ON STAGE
"On Stage" on laaja valikoima monitaiteisia esityksiä, jotka soveltuvat kalustoltaan moniin erilaisiin esitystiloihin ja tapahtumiin. Nämä teokset ovat esitettävissä perinteisemmillä näyttämöillä joustavasti; osa sisätilojen lisäksi myös ulkotiloissa.
Kuvataiteilijan ohjaama 12-minuuttinen vanne- ja rumpuesitys.
Teos soveltuu 4x4m kokoiseen ja 2,5m korkeaan ulko- tai sisätilaan.
12-minuuttinen tankotanssi- ja videotaideteos.
Teos soveltuu 3x3 kokoiseen ja 3m korkeaan pimennettävään sisätilaan.
Veistos-installaation, sekä vanne- ja rumpuesityksen yhteensulautuma.
Teos soveltuu 30 m2 tai suurempaan tilaan, jossa on ilmakiinnitysmahdollisuus.
Kuvataiteilijan ohjaama 10-minuuttinen rumpu- ja vanneteos.
Teos soveltuu 6x6m kokoiseen ja 2,5m korkeaan sisätilaan, joka on mahdollista pimentää täysin.
Suklaalla kuorrutettu vanne, 10-minuuttinen esitys.
Teos soveltuu 3x3m kokoiseen ja 2,5m korkeaan sisätilaan, joka on lämmin. Mitä lämpimämpi, sitä parempi!
One Night Only on konsepti, joka on suunniteltu kick-starttaamaan tapahtumasi ja tuomaan joukkosi kasaan jaetun kokemuksen kautta. Juhlavieraiden henkilökohtaiset matkat kulkevat monitaiteisen labyrintin läpi itse tapahtumaasi. Kukkivat keskustelunaloitukset on taattu!
Melkein mikä tahansa tila soveltuu teokseen – aula, eteinen tai rappukäytävä. Vieraat johdatetaan sisään yksitellen 1–3 eri sisäänkäynnistä, ja he kulkevat yksin tai yhdessä. Reitti on kestoltaan noin 15 minuuttia, riippuen kuinka kauan kokija viipyilee taideteosten äärellä.
LAPSILLE
Immersiivinen taiteen ihmemaa lapsille ja lapsenmielisille. Lempeitä veistoksia, interaktiivisuutta ja lumoavaa musiikkia vedenalaisessa tunnelmassa, vanne- ja rumpuesityksen kera.
Teos soveltuu melkein mihin tahansa tilaan, joka on vähintään 4x4m -kokoinen – varasto, luokkahuone, käytävä? Mikä vain sopii! Kattoripustus mahdollisuus on tarpeen meduusaveistosten kiinnitykseen.
Onko sinulla tyhjä luola? Suuri, käyttämättä jäänyt kellari? Etsitkö jotain erityistä häihisi tai vaikka syntymäpäiville, pikkujouluihin tai yritysjuhliin? Oletko haluatko ikimuistoisen illan ihan muuten vaan?
Jos sinulla on tila, sähinää kaipaava tapahtuma, jokin ongelma tai idea, me lisäämme siihen taiteen.