Share:
TEOKSET
Täältä löydät teokset, joita esitämme tällä hetkellä, ja jotka ovat tilattavissa. Lisäksi toteutamme paikkasidonnaisia teoksia, installaatioita, klubi-iltoja ja vaikka mitä muuta, ota yhteyttä ja kysy lisää!
LABYRINTTI
Recover Laboratoryn ydin ja pääteoksemme on lähes vuosittain toteutettava monitaiteinen labyrintti, joka syntyy nykytaiteen ja nykysirkuksen kuohuvassa yhteentörmäyksessä. Paikkasidonnainen teos syntyy aina uudelleen, usein maan alle. Teos on suunniteltu vetämään kokijan ajatukset syvään tiedostamattomaan, kaikkien mahdollisten ja mahdottomien ulottuvuuksien rajapinnalle. Se on henkilökohtainen kokemus, johon jokainen osallistuja voi uppoutua haluamallaan tasolla. Absurdi surrealismi leijuu teoksen yllä.

Tällä hetkellä emme esitä labyrinttiä, mutta se on toteutettavissa koska vain uuteen tilaan. Voit tutustua aiempiin labyrintteihimme täällä.
RECOVER LABORATORY
ON STAGE
"On Stage" on valikoima monitaiteisia esityksiä, jotka soveltuvat kalustoltaan moniin erilaisiin esitystiloihin ja tapahtumiin. Nämä teokset ovat esitettävissä perinteisemmillä näyttämöillä joustavasti; osa sisätilojen lisäksi myös ulkotiloissa. Klikkaa otsikkoa siirtyäkseksi tuotannon sivulle.
One Night Only on konsepti, joka on suunniteltu kick-starttaamaan tapahtumasi ja tuomaan joukkosi kasaan jaetun kokemuksen kautta. Juhlavieraiden henkilökohtaiset matkat kulkevat monitaiteisen labyrintin läpi itse tapahtumaasi. Kukkivat keskustelunaloitukset on taattu!
Onko sinulla luola? Suuri, tyhjä kellari? Etsitkö jotain erityistä häihisi tai syntymäpäiville, pikkujouihin tai yritysjuhliin? Oletko vain kyllästynyt?

Jos sinulla on tila, tapahtuma, ongelma tai idea, me tuomme taiteen.