ILLALLINEN RECOVER LABORATORYN TYYLIIN
Haluatko lähteä unohtumattomalle retkelle kiehtovien makujen ja immersiivisen esityksen maailmaan, VIP-kyydillä höystettynä?
Tämä on juuri sinua varten. Tervetuloa nauttimaan illallinen Korjaamolla ja astumaan Recover Laboratoryn maanalaiseen Underneath-teokseen.
Tule Korjaamolle nauttimaan kummallinen ja herkullinen kolmen ruokalajin erikoismenu, joka on suunniteltu yhteistyössä Recover Laboratoryn kanssa. Tunnelma muuttuu hiljalleen kutkuttavammaksi, kun illallisen jälkeen maanalaisen maailman olento noutaa sinut ravintolalta ja kyyditsee kohti väestönsuojaa, jossa esitys tapahtuu. Tämä reissu tulee olemaan odottamaton ja yllättävä. Ja niin myös oma matkasi maan alle, kun koittaa sinun vuorosi astua Underneathiin.
Tämä Dinner & Show -paketti on täydellinen ryhmille, pariskunnille ja juhlaseurueille. Varaa ajoissa paikkasi ja valmistaudu unohtumattomaan iltaan, josta kehkeytyy kaikkien aistien konsertto!
Yllätysmenu:
LIUKUAKSEEN
Pehmeät ja rapeat alkupalat.

SYÖDÄKSEEN
Kiemurainen, musta pääruoka.

RAKASTAAKSEEN
Liukas ja vaahtoava jälkiruoka
Underneath on taideryhmä Recover Laboratoryn uusi immersiivinen suurteos. Kokemuksellinen, labyrinttimainen esitys tapahtuu Meilahdessa, Valpurinpuiston alaisessa väestönsuojassa. Jokainen katsoja astuu teokseen yksitellen, ja voit osallistua teokseen täysin haluamallasi tavalla - tai vain katsella rauhassa. Maan alla kohtaat nykysirkusta, performansseja, kuvataidetta, musiikkia, ääntä, valoa - ja itsesi. Tervetuloa matkalle maan alle, ihmisyyteen ja ihmisyyden ihon alle. Olet astunut labyrinttiin.
Hinta: 69€
Sisältää kolmen ruokalajin illallisen, erikoiskyydityksen esityspaikalle ja lipun Underneathiin. Juomat tilataan paikan päällä.
Osoite
Illallinen Kulttuuritehdas Korjaamon Baarissa ja Keittiössä , osoite Töölönkatu 51 A-B, Helsinki. Kuljetus esitykseen, Valpurinpuisto, Meilahti.
Varaukset ja lisätiedot
Varaa omasi sähköpostitse hello@recoverlaboratory.com tai puhelimitse 0407449133.

Varaukset viimeistään viikkoa ennen haluttua päivää.

Kerro mille päivälle haluaisit paketin, kuinka monta henkilöä, liha/kasvisvaihtoehto. Saat vahvistuksen omasta illallis- ja esitysajastasi, sekä tarkemmat ohjeet.
Illallinen Recover Laboratoryn tyyliin on saatavilla näinä päivinä:

Pe 19.10. klo 18 alkaen
La 27.10. klo 18 alkaen

Su 4.11. klo 16 alkaen
Su 11.11. klo 16 alkaen
Su 18.11. klo 16 alkaen
Su 25.11. klo 16 alkaen
Nähdään maan alla!